Üdvözöljük a Xenix Auto Kft. AutóalkatrészProfi Webáruházában!

Tisztelt Ügyfelünk, Vásárlónk!

Tájékoztatjuk Önt, hogy cégünk 2023.03.29-én szerdán a megszokottól eltérően 9:00 óra helyett 10:00 -kor nyit. A nyitás változás a telefonos és személyes ügyintézét is érinti, így 10 órától tudjuk majd fogadni megkeresését is, továbbá 2023.03.31-én pénteken egész nap zárva leszünk családi okok miatt.


Köszönjük türelmét és megértését!
 

Fontos!

A jelenleg zajló világpolitikai események gazdasági hatásai masszívan éreztetik hatásukat az autóalkatrészek elérhetőségeiben és áraiban is. Ennek következtében, ha változnak a termékek elérhetőségei, illetve az átadási árai a beszállítóinknál, azt nekünk is be kell építenünk egy szint elérése felett Ön felé. Ez annyit jelent, hogy szándékaink ellenére változhatnak a meghirdetett termékek elérhetőségei és végfelhasználói árai a beszerzések és a beszállítói készletváltozások függvényében, amit előre tervezni nem lehet. Ez a változás természetesen a már folyamatban lévő rendelését nem érinti, tehát az ügyfélszolgálatunk által a telefonos egyeztetés során kiajánlott bruttó átadási áron veheti át az autóalkatrészt!


 
Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére autóalkatrész kiválasztás és forgalmazás terén. Az autógyártók programjaiban, (Audi, BMW, Citroen, Dacia, Ford, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen...) közel 100%-os pontosságú az autóalkatrész beazonosítás alvázszám alapján, melyet már a megrendelés, vagy árajánlatkérés esetén célszerű megadni, így elkerülhetőek a későbbi kellemetlenségek. A nálunk vásárolt alkatrészek mind minőségben, mind pontosságban szinte kivétel nélkül megfelelőek. Termékkínálatunkban elsősorban az eredetivel megegyező, prémium kategóriás autóalkatrészek szerepelnek ügyfélbarát árakon.

Ügyfeleinknél felmerült igényeknek és visszajelzéseknek megfelelően szélesítjük a termékpalettánkat, így az olcsóbb árfekvésű gyártók autóalkatrészei is vásárolhatóak a kínálatunkban. Amennyiben ezen kedvezőbb árú, de nem prémium minőségű alkatrészekre lenne igénye, kérjen árajánlatot elérhetőségeink egyikén. Jelenleg ezek a termékek webáruházunk felületein nem kiválaszthatóak. 

Az autóalkatrész márkák bővítésével szélesebb választékot tudunk biztosítani Önnek:

ATE, Auto-Starter, Bosch, Beru, SNR, Purflux, Valeo, Textar, Continental, Continental VDO, Corteco, Hutchinson, Denso, FAE, FTE, Hella, Hepu, Gates, Mann-Filter, Delphi, Mahle, Kayaba, Spidan, Löbro, LUK, Sachs, Aisin, NGK, Marelli, SKF, Reinz, Elring, TRW, Lemförder, Lesjöfors, INA, FAG, Pierburg, Kolbenschmidt, Glyco, Bilstein, Dayco, Total, Elf, Jakoparts, Japanparts, Miraglio, LPR, JMJ, Izawit, Polmo, Filtron, Freccia, Era, Febi, Swag, Cifam, Metelli, Meyle, Arnott, Blue Print, Bremi, Roadhouse, Budweg, Maxgear, Hart, Quaro, Rotinger, Rymec, NK, Walker, Wahler, FAE, Facet, Nissens, NRF, TYC, Cofle, Graf, Sasic stb...

Amennyiben nem találja itt a webáruházban az autóalkatrészt, melyet keres az autójához kérjen árajánlatot az űrlapunk segítségével, vagy érdeklődjön elérhetőségeink egyikén! Rendelése folyamatában az alvázszám ismeretében pontosítjuk az autóalkatrész kiválasztásának helyességét, így csak abban az esetben véglegesítjük a rendelést, ha minden feltételnek megfelelt a termék beazonosítása. 


A meghirdetett  nyitvatartásunk  alatt igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül válaszolni felmerült kérdéseire, minden esetben egyeztetünk Önnel, keressen minket bizalommal.
Üdvözlettel:
AutóalkatrészProfi
AutóalkatrészBróker