Rólunk

Cégismertető

 

A Xenix Auto Kft. az 1999-ben alapított szegedi székhelyű Xenix Car Kft. társvállalkozásaként jött létre a 2010-es esztendőben. Cégünk eleinte a francia autótípusok (Citroen, Peugeot, Renault) gyári és utángyártott autóalkatrészeinek forgalmazására specializálódott. Figyelembe véve a folyamatosan bővülő ügyfélkörünket, a felmerült széleskörű autóalkatrészek iránti igényeket, de ugyanakkor megtartva a már felépített specialitásunkat, nyitottunk más európai és távol-keleti autógyártók autótípusaihoz tartozó autóalkatrészek forgalmazására. Folyamatosan építjük, fenntartjuk kapcsolatainkat a régi és az új beszállítóinkkal, rendszeresen kutatva és realizálva a további lehetőségeket, ezzel is szélesítve és biztosítva vásárlóközönségünk részére a jó minőségű autóalkatrész forrásokat.

A Xenix Auto Kft. az európai autógyártók legpatinásabb beszállítóinak (ATE, Bosch, SNR, Purflux, Valeo, Textar, Continental, Gates, Mann-Filter, Delphi, Mahle, Kayaba, Spidan, Löbro, LUK, Sachs, NGK, Marelli, SKF, Reinz, Elring, TRW, Lemförder, INA, Total, Elf stb.) alkatrészei mellett más európai alkatrészgyártók (LPR, Filtron, Era, Febi, Swag, Cifam, Roadhouse, FAE, Facet, Nissens, NRF, TYC, Cofle, Graf, Sasic stb.) termékeit is forgalmazza.

Termékeink végfelhasználói árait a folyamatosan változó piaci viszonyoknak és igényeknek megfelelően rendszeresen frissítjük, aktualizáljuk, ezzel biztosítjuk a lehető legkedvezőbb autóalkatrészárakat a vásárlóink számára. Cégünk vezetője több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az autóalkatrészek forgalmazásának területén. A fontosabb autóalkatrészek értékesítésének és megrendelésének megkönnyítése és egyszerűsítése érdekében üzemeltetjük az AutóalkatrészProfi név alatt futó jelen webáruházunkat. Itt, a webshop oldalain a lényegesebb autóalkatrészeket tudja kikeresni majd megrendelni, ill. regisztrált vásárlónkként a jövőben visszatérni hozzánk. Amennyiben a keresett terméket nem találja a webáruházban, abban az esetben e-mailben, vagy a webáruházi árajánlatkérő űrlapunk kitöltésével, illetve a telefonos elérhetőségeink egyikén, továbbá személyesen a Budapest III. kerületében található üzletünkben tud érdeklődni, amely áruátvételi pontunk is egyben. A meghirdetett nyitvatartási időnkben keressen bizalommal!

 

A Xenix Auto Kft. legfőbb célja, hogy Ön, mint meglévő vagy Ön, mint leendő vásárlónk minden esetben bizalommal forduljon autóalkatrész vásárlási szándékával hozzánk, majd elégedetten távozzon a vásárlás után, hogy a legközelebbi autóalkatrész keresésnél figyelembe vegye cégünk ajánlatait, később visszatérő vásárlónk között üdvözölhessük. Mindezek legfőbb biztosítékai a több mint 30 éves szakmai tapasztalat az autóalkatrészek kereskedelmének szakterületén, a széles és folyamatosan bővülő termékskálánk, a könnyű megközelíthetőség, a termékek jó ár-érték aránya, az ügyfélközpontú beállítottságunk.

 

Bízunk benne, hogy cégünk elnyeri fentiek fényében az érdeklődését, megnyerjük bizalmát és a későbbiekben számos, mindkét fél számára előnyökkel járó sikeres együttműködés jellemezheti üzleti kapcsolatunkat.

 

 

                                                                                     Engel Sándor
Ügyvezető

 

autoalkatreszprofi.hu